ƒ

Financieel administratief medewerker

Afdeling

Administratie

Locatie

Rotterdam

Uren

32-40

Opleidingsniveau

MBO

Taal

Nederlands | Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een allround financieel administrateur. In deze brede rol ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van Sanitronics International Holding B.V. en al haar dochtermaatschappijen. Een hands-on positie waarin je operationeel boekhoudkundige werkzaamheden verricht, direct rapporteert aan de CFO die je tegelijkertijd ondersteunt bij het opstellen van analyses en rapportages.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologiebedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Je controleert de automatisch geïmporteerde inkoopfacturen & boekt de uitzonderingsfacturen in. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte goedkeuring van de inkoopfacturen. De verkoopfacturen voor periodieke onderhoudscontacten stuur jij op naar onze klanten. Je verzorgt de maandafsluiting balansposities met balansspecificaties en verzorgt de BTW en VPB-aangiftes. Je rapporteert en ondersteunt de CFO bij onder andere begeleiding van de accountantscontrole en overige financiële en fiscale vraagstukken. Daarnaast ben je proactief in het geven van verbetervoorstellen rondom de financiële administratie.

Wie ben jij?
Je bent een cijfermatig sterke en resultaatgerichte teamspeler met een flexibele werkhouding. Naast een teamspeler kun je ook goed zelfstandig te werk gaan. Je kunt prioriteiten stellen, je voelt je prettig in een dynamische omgeving en bent in staat om te anticiperen op veranderende situaties.
Beheersing over de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is voor jou een eitje. Kennis van Exact Online is een pre en je bent ervaren met Excel. Je hebt al ervaring in een boekhoudkundige functie en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
­• Een dynamische functie in een internationaal speelveld;
­• Een bedrijf wat continu innoveert en waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat;
­• Een hecht en informeel team, waarmee we leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo’s doen en veel gelachen wordt;
­• Een salaris passend bij jouw werkervaring;
­• Goede secundaire arbeidsvoorwaarde als pensioenopbouw, vakantiegeld, wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen en de mogelijkheid tot training.

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega die meewerkt aan onze missie ‘Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.’?
Mail jouw CV en motivatie naar [email protected]